Mijn Verhaal

Over mezelf

Al sinds ik een klein meisje was, werd ik geïnspireerd door alles wat met juwelen te maken had. Regelmatig zat ik met mijn kleine vingertjes in het juwelenkistje van mijn mama om vervolgens totally overdressed en overladen met juwelen op mijn denkbeeldige catwalk in de ouderlijke living te paraderen. Zoals zo vaak sla je vervolgens in je professionele leven hele andere paden in…

Een tweetal jaren geleden ging die kinderdroom alsnog in vervulling. Na het bezoeken van een aantal beurzen begon ik puur als hobby af en toe wat juweeltjes te maken voor mezelf.  Ik kreeg van vrienden en kennissen zoveel positieve reacties dat ik daar verder in wilde gaan.  Zo is Selectedbyline geboren,  ik kan alvast niet wachten om jullie deel te laten uitmaken van dit geweldige avontuur. 

Collectie

Selectedbyline is een combinatie van zelf ontworpen juwelen (Madebyline) en een selectie juwelen die mij persoonlijk aanspreken.  Het zijn stuks die ik één voor één zelf zou kiezen en dragen. Ik maak ook juwelen op jouw maat, op jouw verzoek. De collectie bevat vrouwelijke, draagbare en vooral correct geprijsde juwelen. Dat laatste vind ik echt super belangrijk!  Ik tracht een ruime keuze aan te bieden waarbij zowel de huidige trends gevolgd worden maar zeker ook tijdloze elegante klassiekers worden aangeboden, steeds in verschillende prijsklassen zodat jullie eindeloze combinaties kunnen maken.

 

 

Bij dit laatste adviseer ik jullie graag. Op mijn selectie is er dan ook geen leeftijd te plakken: ze kan echt voor jong en oud en voor elk type vrouw.  Ik hoop alvast dat jullie even enthousiast zijn als ikzelf!

Missie

Samen gaan we op zoek naar kwaliteitsvolle en eigentijdse juwelen om jouw look de finishing touch te geven . 

Het is mijn missie om jullie te laten stralen op elke gelegenheid, op elke dag van het jaar!

Liefs, Line

 

Selected with Love